Catering

Gasterij de Kluis heeft al jarenlang ervaring op het gebied van catering en party service. Ons ervaren personeel neemt u alle zorg uit handen. Voor feestjes in huishoudelijke kring tot compleet ingerichte partytenten en bedrijfsruimte.

Naast deze service zijn wij gespecialiseerd in de aankleding van uw event. Wij verzorgen niet alleen hapjes, drankjes of buffet, maar regelen ook eventueel de tent, bijzondere verlichting en inrichting voor u. Daarnaast beschikken wij over uitgebreide mogelijkheden voor een actief event of ander entertainment zoals een band of zanger.

Bel ons voor meer informatie!

Heeft u interesse in onze catering & party services dan kunt u telefonisch contact opnemen via: 0343 – 41 00 57

De Kluis is een gelegenheid voor jong & oud. Voor een kop koffie of thee, al dan niet met een taartje of een vers broodje.

 

Maar vanzelfsprekend ook om ’s avonds te genieten van een smaakvol diner!

 

Dit maakt Gasterij de Kluis de meest geschikte ontmoetingsplek van Doorn.
BLOG
WERKEN BIJ DE KLUIS

Jij weet hoe jij de gasten kunt verrassen en onze gasten hebben door jou en je collega’s weer kunnen genieten van alles wat De Kluis te bieden heeft!

 

Samen met jouw collega’s maak jij het verschil! Je bent communicatief sterk en je hebt een gastvrije instelling. Je bent flexibel en hebt geen bezwaar om in wisselende diensten te werken en bent inzetbaar op doordeweekse dagen of in het weekend.

 

Ben je minimaal 18 jaar, lijkt het je leuk om in een groot team te werken en heb je affiniteit met eten en drinken? Neem dan contact met ons op!

CONTACT
Plein 1923 - 24, 394ER Doorn
Geopend
7 dagen in de week
Keuken open vanaf
10:00 uur
Keuken open tot
21:30 uur

Copyright @ 2019 Gasterij de Kluis | Design: Vink4Vision Webdesign