Contact Info

Gasterij de Kluis is 7 dagen in de week geopend voor lunch & diner. U kunt echter ook bij ons terecht voor een kopje koffie of thee. Door de ligging centraal in het centrum van Doorn zijn wij een uitermate geschikte locatie om tijdens het winkelen even een culinaire stop te maken. Wij heten u van harte welkom! 

Adres

Plein 1923 - 24, 3941ER Doorn

Openingstijden

Geopend 7 dagen per week
Lunch 12:00 - 16:00 uur
Diner 18:00 - 21:30 uur
Reserveren gewenst

Werken bij de Kluis

Voor de bediening hebben wij uiteraard de nodige hulp en de juiste mensen met de enthousiaste horecakennis nodig die de gast van binnenkomst tot bij vertrek in de watten wil leggen en alles eraan wil doen om de gast een onvergetelijke ochtend, middag of avond te bezorgen. Dus heb je interesse en beschik je over de juiste horecaliefde, mail of bel naar ons. Wij zijn altijd op zoek naar medewerkers voor de bediening of leerling/stagaires van niveau 2, 3 en 4.
Jij weet hoe jij de gasten kunt verrassen en onze gasten hebben door jou en je collega’s weer kunnen genieten van alles wat De Kluis te bieden heeft! Samen met jouw collega’s maak jij het verschil! Je bent communicatief sterk en je hebt een gastvrije instelling. Je bent flexibel en hebt geen bezwaar om in wisselende diensten te werken en bent inzetbaar op doordeweekse dagen of in het weekend. Ben je minimaal 18 jaar, lijkt het je leuk om in een groot team te werken en heb je affiniteit met eten en drinken? Neem dan contact met ons op!

Contact Formulier

Heeft u een vraag of verzoek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op middels onderstaande berichten formulier.

De Kluis is een gelegenheid voor jong & oud. Voor een kop koffie of thee, al dan niet met een taartje of een vers broodje.

 

Maar vanzelfsprekend ook om ’s avonds te genieten van een smaakvol diner!

 

Dit maakt Gasterij de Kluis de meest geschikte ontmoetingsplek van Doorn.
BLOG
WERKEN BIJ DE KLUIS

Jij weet hoe jij de gasten kunt verrassen en onze gasten hebben door jou en je collega’s weer kunnen genieten van alles wat De Kluis te bieden heeft!

 

Samen met jouw collega’s maak jij het verschil! Je bent communicatief sterk en je hebt een gastvrije instelling. Je bent flexibel en hebt geen bezwaar om in wisselende diensten te werken en bent inzetbaar op doordeweekse dagen of in het weekend.

 

Ben je minimaal 18 jaar, lijkt het je leuk om in een groot team te werken en heb je affiniteit met eten en drinken? Neem dan contact met ons op!

CONTACT
Plein 1923 - 24, 394ER Doorn
Geopend
7 dagen in de week
Keuken open vanaf
10:00 uur
Keuken open tot
21:30 uur

Copyright @ 2019 Gasterij de Kluis | Design: Vink4Vision Webdesign